Catalunya acollirà el Circular Economy Hotspot l'any 2020

A Fornós Contenidors, com empresa gestora de residus autoritzada, estem compromesos amb medi ambient i el futur. Creem en el desenvolupament sostenible i treballem per la protecció del medi ambient. Per aquest motiu, informem sobre les bones pràctiques ambientals i el correcte tractament dels residus mitjançant un assessorament mediambiental personalitzat a cada un dels nostres clients i els seus sectors.

Dins d’aquest desenvolupament sostenible, l’economia circular cada vegada té més rellevància. Es tracta d’un sistema d’aprofitament de recursos on és fonamental la reducció, la reutilització i el reciclatge.

Per aquest motiu, és d’especial importància destacar que la candidatura de Catalunya ha guanyat el procés per acollir l’any 2020 el Circular Economy Hotspot. És una trobada internacional de governs, empreses i organitzacions, en la qual tots els països poden mostrar les seves accions destinades al desenvolupament de l’economia circular.

D’aquesta manera, Catalunya ha aconseguit imposar-se a les candidatures de Canadà, Dinamarca, Taiwan i Eslovènia i es convertirà en la seu d’aquesta important trobada que permet mostrar totes les iniciatives i projectes que promouen l’economia circular, tant des de l’administració pública, com des de l’àmbit privat i no governamental.

 

info@fornoscontenidors.com

(+34) 977 489 760

TTV3454 Km 11,87 - Deltebre, Tarragona