Servei de recollida selectiva de residus a Deltebre

A partir d’aquest mes d’octubre, l’Ajuntament de Deltebre podrà gestionar de manera directa el servei de recollida d’escombraries. Juntament amb Innovia Coptalia, mitjançant una UTE, ens farem càrrec de materialitzar el contracte d’Imatge de Poble, el qual ofereix unes millores considerables.

Entre aquestes millores està la circulació de nous camions de recollida (els actuals són de lloguer), la instal·lació de 170 contenidors nous o la renovació de manera anual del 10% dels contenidors. A més, els camions buidaran els contenidors més vegades i hi haurà un vehicle que intentarà evitar que hi hagi escombraries fora del contenidor.

Les millores també repercuteixen en la baixada de la taxa municipal de les escombraries. D’aquesta manera, aquest 2019, cada família s’estalviarà 15 €. En paraules de Lluís Soler, alcalde de Deltebre: “el principal objectiu de gestionar els residus directament sempre ha estat el d’oferir un millor servei a la ciutadania i, al mateix temps, rebaixar la taxa d’escombraries per així disminuir la pressió fiscal als veïns i veïnes”.

Per una altra part, es contempla que l’Ajuntament de Deltebre s’estalviarà durant els pròxims sis anys al voltant de 1.156.000€. Per tant, els beneficis són considerables en molts aspectes.

Des de Fornós Contenidors estem satisfets de poder participar en aquestes millores del poble de Deltebre i poder oferir un servei, juntament amb Innovia Coptalia, en el qual hi haurà nous vehicles i nous contenidors, a més de l’augment de la freqüència de recollida i nova maquinària.

info@fornoscontenidors.com

(+34) 977 489 760

TTV3454 Km 11,87 - Deltebre, Tarragona