SERVEI DE CONTENIDORS

Camio-porta-contenidors2

LLOGUER DE CONTENIDORS

Mitjançant un servei eficaç i responsable, oferim el servei de lloguer de contenidors amb una àmplia gamma de mitjans de recollida de residus, de totes les mides i capacitats. Això ens permet ajustar-nos de la millor manera als requeriments necessaris en cada cas.

Els serveis de contenidors són necessaris per a diferents situacions, però totes elles tenen en comú la generació de grans quantitats de residus que no es poden dipositar en contenidors d'escombraries urbans. A Fornós Contenidors en disposem de tots els models en funció de la finalitat per a la qual estan dissenyats. Constitueixen la millor alternativa per a l’emmagatzematge i transport de residus als centres autoritzats.

Els nostres serveis de recollida abasteixen gairebé tots els sectors que generen residus però la nostra especialitat és el món de la construcció i la indústria. Per exemple, en el moment de realitzar alguna obra o reforma, és usual necessitar un contenidor d’obra per a la retirada d’enderroc. En aquest cas, ens encarreguem de la posada i la retirada dels contenidors, realitzant el servei quan sigui necessari.

Per al món de la construcció oferim els següents mitjans de recollida:

TIPUS CAPACITAT (M3)
CONTENIDORS 2 3 5 5* 9
PATERA 12
BIG BAG 1

* contenidor amb porta frontal

Per al món de la indústria oferim els següents mitjans de recollida:

TIPUS CAPACITAT (M3)
CONTENIDORS 2 2** 3 5 5* 6**
PATERA 12 12 Estanca
CAIXA 14 20 32
CONT. COMPACTADOR
OCTOGONAL
16 - 40
CONT. SEMICILÍNDRIC 16 - 40
CAIXES COMPACTADORES ----

* contenidor amb porta frontal

** contenidor amb tapes

info@fornoscontenidors.com

(+34) 977 489 760

TTV3454 Km 11,87 - Deltebre, Tarragona