Servei de desamiantatge a Benissanet

L’amiant, conegut comunament com uralita, és un mineral que es presenta en forma de fibres flexibles; un material de construcció considerat com a tòxic. A principis de la dècada de 2000 va començar a prohibir-se en molts països, inclòs Espanya però en l’actualitat existeixen construccions que contenen aquest tipus de material. Degut als seus efectes perjudicials és molt important que la manipulació de l’amiant es realitzi amb una empresa autoritzada.

Sobretot en les construccions dels anys 60 i 80 existeix una gran possibilitat que hi hagi contingut d’amiant ja sigui en teules de recobriment de teulades, dipòsits d’aigua, canonades, rajoles o altres materials.

elservei de desamiantatge és necessari que es realitzi per una empresa autoritzada i especialitzada degut als seus efectes perjudicials.

A Fornós Contenidors estem autoritzats per a la gestió de residus d’amiant a Benissanet, complint amb la seguretat i la responsabilitat indispensables. Ens fem càrrec de tot el procediment: des de l’assessorament fins a l’extracció i el tractament de l’amiant.

Altres localitats on oferim el nostre servei de desamiantatge