Servei de desamiantatge a Corbera d’Ebre

L’amiant, conegut també com uralita, és un mineral que es presenta en forma de fibres flexibles; un material usat en construcció que resulta tòxic. El seu ús va ser prohibit a Espanya en 2002 però en l’actualitat hi ha construccions que contenen aquest material. Degut als seus efectes perjudicials és molt important que el desamiantatge es dugui a terme amb una empresa autoritzada i especialitzada.

En les obres dels anys 60 i 80 existeix una gran possibilitat que hi hagi contingut d’amiant en molt diferents llocs, com poden ser rajoles, dipòsits d’aigua, canonades o en les teules de recobriment de teulades. Degut als seus efectes perjudicials és imprescindible que la gestió d’amiant s’executi amb una empresa autoritzada i especialitzada.

A Fornós Contenidors estem inscrits en el RERA i estem autoritzats per a gestionar la retirada d’amiant a Corbera d’Ebre, complint amb la seguretat i la responsabilitat indispensables. Ens encarreguem de tot el procediment: des de l’assessorament fins a l’extracció i el tractament de l’amiant.

Altres localitats on oferim el nostre servei de desamiantatge