Servei de desamiantatge a Els Reguers

L’amiant, conegut comunament com uralita, és un grup de minerals metamòrfics fibrosos; un material tòxic per a l’ésser humà. A principis de la dècada de 2000 va començar a prohibir-se en molts països, inclòs Espanya però encara en l’actualitat hi ha edificacions que contenen aquest mineral. A causa dels seus efectes perjudicials és necessari que la gestió de residus d’amiant es realitzi amb una empresa autoritzada i especialitzada.

En les obres dels anys 60 i 80 existeix una gran possibilitat que hi hagi contingut d’amiant en molt diferents llocs, com poden ser rajoles, dipòsits d’aigua, canonades o en les teules de recobriment de teulades. Al ser un material tòxic és necessari que el servei de desamiantatge s’executi amb una empresa autoritzada i especialitzada.

A Fornós Contenidors estem inscrits en el RERA i estem autoritzats per a la gestió de residus d’amiant a Els Reguers, complint amb la seguretat i la responsabilitat indispensables. Ens ocupem de tot el procediment: des de l’assessorament fins al desmuntatge i el tractament de l’amiant.

Altres localitats on oferim el nostre servei de desamiantatge