Servei de desamiantatge a Masdenverge

L’amiant, conegut comunament com uralita, és un grup de minerals metamòrfics fibrosos; un material de construcció considerat com a tòxic. El seu ús va ser prohibit a Espanya en 2002 però encara avui hi ha edificacions que contenen aquest tipus de material. A causa dels seus efectes perjudicials és indispensable que la gestió de residus d’amiant s’executi amb una empresa autoritzada i especialitzada.

Sobretot en les construccions dels anys 60 i 80 és molt possible que hi hagi contingut d’amiant en molt diferents llocs, com poden ser rajoles, dipòsits d’aigua, canonades o en les teules de recobriment de teulades. Degut als seus efectes perjudicials és molt important que l’extracció de l’amiant es dugui a terme amb una empresa inscrita en el Registre d’Empreses amb Risc d’Amiant (RERA).

A Fornós Contenidors estem inscrits en el RERA i estem autoritzats per a gestionar la retirada d’amiant a Masdenverge, complint amb la seguretat i la responsabilitat indispensables. Ens encarreguem de tot el procés: des de l’assessorament fins al desmuntatge i el tractament de l’amiant.

Altres localitats on oferim el nostre servei de desamiantatge