Servei de desamiantatge a Ulldecona

L’amiant, conegut comunament com uralita, és un mineral que es presenta en forma de fibres flexibles; un material usat en construcció que resulta tòxic. A principis de la dècada de 2000 va començar a prohibir-se en molts països, inclòs Espanya però en l’actualitat hi ha edificacions que contenen aquest tipus de material. A causa dels seus efectes perjudicials és indispensable que el servei de desamiantatge es dugui a terme amb una empresa autoritzada.

En les obres dels anys 60 i 80 existeix una gran possibilitat que hi hagi contingut d’amiant en llocs com dipòsits d’aigua, rajoles o teules de recobriment de teulades.

l’extracció de l’amiant és imprescindible que s’executi per una empresa autoritzada i especialitzada degut als seus efectes perjudicials.

A Fornós Contenidors estem autoritzats per a gestionar la retirada d’amiant a Ulldecona, complint amb la seguretat i la responsabilitat indispensables. Ens fem càrrec de tot el procés: des de l’assessorament fins al desmuntatge i el tractament de l’amiant.

Altres localitats on oferim el nostre servei de desamiantatge